Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu acuză DNA că a cheltuit milioane de euro: „Nici El Chapo nu a primit atâta atenţie”
Tăriceanu acuză DNA că a cheltuit milioane de euro: „Nici El Chapo nu a primit atâta atenţie”

Tăriceanu acuză DNA că a cheltuit milioane de euro: „Nici El Chapo nu a primit atâta atenţie”

Președintel ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că au fost cheltuite milioane de euro pentru supravegherea sa, adăugând că este deranjat de întârzierea colegilor din Senat pentru o decizie referitoare la dosarul în care este acuzat de luare de mită.

„M-au supravegheat opt ani, din 2008 până în 2016, audio, video şi mai ştiu eu ce filaje, au cheltuit milioane de euro din bani publici sperând să găsească ceva în cariera mea. Nici El Chapo nu a primit atâta atenţie. După opt ani au venit cu un dosar politic care le-a fost spulberat de ÎCCJ prin două sentinţe. Despre ce procurori vorbim? Despre ce dosare vorbim?”, a declarat Tăriceanu.

Președintele Senatului a adăugat că este deranjat de întârzierea de a pune pe ordinea de zi a Senatului votul în cazul dosarului în care este acuzat de luare de mită.

„Referitor la dosarul din Senat, eu nu am nicio problemă să mă prezint când colegii decid să pună pe ordinea de zi, chiar mă deranjează că se întârzie. Acest dosar este varianta de rezervă pe care procurorii au pregătit-o după prima achitare din primul dosar. O să trec şi peste asta şi probabil că o să vină cu varianta C, apoi D, apoi… doar DNA-ul ştie! Înţeleg că au o misiunea de a curăţa terenul pentru al doilea mandat al domnului Iohannis! Ei, băieţi, v-aţi găsit beleaua cu mine! Nu este nicio constrângere, nu este niciun şantaj, nici de la PSD sau de la vreun alt partid. Coaliţia funcţionează bine, deşi teoriile că ne rupem sau ne certăm au apărut încă de a doua zi după ce am făcut coaliţia şi am anunţat-o public.”, a declarat Tăriceanu, pentru Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: