Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu, dezamăgit de PSD. Primele declarații după ce a fost votat candidat la alegerile prezidențiale
Tăriceanu, dezamăgit de PSD.  Primele declarații după ce a fost votat candidat la alegerile prezidențiale

Tăriceanu, dezamăgit de PSD. Primele declarații după ce a fost votat candidat la alegerile prezidențiale

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a dat miercuri o declarație la Parlament, după ce partidul l-a validat drept candidat la prezidențiale.

Liderul ALDE susține că este dezamăgit de decizia PSD de a nu avea un candidat comun și că o candidatură separată pune în pericol coaliția.

„Ni s-a spus că PSD e partid prea mare să nu aibă candidat. Cred că în PSD în acest moment bântuie un aer defetist, își propun mult prea puțîn, își propun un candidat de turul 2 dar nu-și propun să câștige alegerile.

Noi ne dorim mai mult, să câștigăm alegerilor. I-am zis doamnei Dăncilă. Din păcate PSD așa cum ne-a zis doamna Dăncilă își dorește propriul candidat, că așa vor șefii de organizații. Luăm act.

Aveam de multă vreme informații că se pregătește această candidatura, prin urmare pot să va spun că pentru mine nu este o surpriză, dar este o dezamăgire și introduce anumite probleme în cadrul coaliției, va urmă o competiție electorală în cadrul coaliției.

Eu nu voi atacă PSD și celălalt contracandidat, dar in campanie spiritele se mai înfierbîntă, la nivel local nu e exclus să apară probleme.

Nu mă aștept că lucrurile să meargă mai bine după campanie, riscul e că lucrurile să meargă mai prost. I-am spus asta doamnei Dăncilă”, a declarat Tăriceanu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: