Tăriceanu, MESAJ CLAR pentru Iohannis, la Congresul PSD: „Își va semna singur SENTINȚA!”

Tăriceanu, MESAJ CLAR pentru Iohannis, la Congresul PSD: „Își va semna singur SENTINȚA!”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a ajuns, sâmbătă, înainte de ora 11, la Sala Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al PSD. La sosirea, liderul ALDE a fost aplaudat de delegaţii şi simpatizanţii PSD strânşi în faţa Sălii Palatului.

În cadrul Congresului, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a abordat mai multe teme, însă cea pe care s-a axat cel mai mult s-a legat de scandalul din DNA și de implicarea  președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește soluționarea acestuia.

„Atâta timp cât președintele României o îmbrățișează pe șefa DNA, nu se va mai alege cu un alt mandat. Când va veni ziua în care va spune că nu o revocă din funcție pe Laura Codruța Kovesi, Klaus Iohannis își va semna singur sentința. Trebuie să le demonstreze românilor că luptă pentru bunăstarea cetățenilor și pentru alungarea corupției. Pot să vă spun că atunci va arăta un singur lucru, că este președintele statului paralel, și nu președintele românilor”, a punctat Călin Popescu Tăriceanu.

„Trebuie să fim mai activi în a spune românilor ceea ce facem la Parlament. Haideți să fim mai puternici, românii sunt de partea noastră și e important ca aceștia să vadă, în coaliția de guvernare, doar ceea ce este important și corect pentru toată lumea, iar finalul acestui Congres îmi doresc să fie marcat de un mesaj de unitate”, a încheiat președintele ALDE.

Ne puteți urmări și pe Google News