Este vorba de tânărul Ștefan Spiridon, fost viceprimar al Primăriei sector 4, până în 21 martie a.c., când și-a dat demisia, a declarat pentru EVZ surse din partid, care au precizat că anunțul va fi făcut în cursul zilei de astăzi.
Consilierul local Ştefan Spiridon era consilier local la momentul demisiei lui Cristian Popescu Piedone și a fost desemnat de Consiliul local să exercite temporar atribuţiile viceprimarului sectorului 4, Daniel Băluţă, care a preluat interimar mandatul de primar al sectorului. La scurt timp, el a devenit președintele filialei de sector al ALDE. Pe 22 februarie, Spiridon, un apropiat al fostului edil Piedone, deja anunța intenția sa de a candida ca primar.
”Dacă voi beneficia de susţinerea formaţiunii politice din care fac parte,  mă voi înscrie în cursa pentru Primăria Sectorului 4. Asta, pentru că eu cred că acest concept administrativ pe care l-am gândit poate să contribuie la dezvoltarea comunităţii locale a Sectorului 4. Proiectele mele vizează nevoi de bun simţ ale oamenilor, salubrizare eficientă, străzi asfaltate, administraţie transparentă, investiţii în educaţie şi sănătate, şcoli şi străzi sigure. Ce aduc eu este un plus de energie şi optimism”, declara Ștefan Spiridon pentru site-ul Goodagency.
Cu toate acestea, PSD a sperat până în ultimul moment că ALDE îi va sprijini candidatul. Tăriceanu, însă, a mutat altfel.