Evenimentul Zilei > Politica > Momentul adevărului la mitingul PSD de la Târgovişte. „Au împărțit România în două tabere”
Momentul adevărului la mitingul PSD de la Târgovişte. „Au împărțit România în două tabere”

Momentul adevărului la mitingul PSD de la Târgovişte. „Au împărțit România în două tabere”

PSD a organizat, duminică, la Târgovişte, un miting electoral la care au participat liderul partidului, Liviu Dragnea, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi jusrnalista Carmen Avram. Cu această ocazie, Carmen Avram a afirmat că România este în prezent împărţită în două tabere.

 

„Mai sunt doar câteva zile de campanie și cred că pentru toată lumea e deja clar ce s-a întâmplat în această țară. Operațiunea învrăjbirea României a reușit. Au picurat peste noi ură încetul cu încetul, zile și ani la rând până când au împărțit România în două tabere – una cea pe care a atins-o ura și una care încă mai speră că rațiunea va triumfa și că noi într-o zi vom fi din nou un popor unit și puternic(…).

Suntem foarte aproape de momentul în care românii vor trage linie și vor decide unde pun ștampila(…). Celor care sunt indeciși vreau să le spun așa: scuturați picăturile de ură dacă cumva v-au atins și lăsați-vă mintea liberă. Lăsați rațiunea să decidă, alegeți partidul care vă oferă liniștea și nu pe cei care vă oferă haos, a spus Carmen Avram, potrivit dcnews.ro

De asemenea, jurnalista a mai spus că partidul pe care-l reprezintă şi care a promovat-o pe lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare este formaţiunea politică care cere Europei să respecte România.

 

„Alegeți partidul care v-a mărit pensiile și salariile! Alegeți partidul care are grijă ca tinerii României să se educe, nu să înjure, partidul care oferă securitate nu securiști! Partidul care vă spune să stați drepți în picioare în Europa, nu-i alegeți pe cei care vă spun să stați cu capul plecat. Eu merg cu acest partid pe 26 mai! Voi vota PSD pentru că nu m-a mințit", a spus Cramen Avram.