Producătorii din Dobrogea vor pregăti sâmbătă un borș uriaș de pește. Pe lângă o porție de borș, mai puteți alege și specialități din pește, precum calcan prăjit cu garnitură de orzișor cu ciuperci, porumb dulce și morcovi, icre de crap și de știucă, scrumbie marinată sau supă de miel cu mentă.
Cei care vor trece pragul târgului vor avea posibilitatea să deguste mai multe sortimente de miere și vor putea participa la un concurs. Va fi desemnat câștigător cel care va ghici de cele mai multe ori originea soiurilor de miere.
Săpun natural cu extract de lapte de capră și argilă
La târg va fi prezent și specialistul în fitoterapie Irina Stanca Mustea, care le va ține celor interesați o lecție deschisă despre leacurile pe catre natura le pune la dispoziție. 
 Printre preparatele pe care le veți putea cumpăra se numără ceaiuri (sunătoare, coada șoricelului, coada calului salvie etc.), amestecuri, creme sau uleiuri, precum și preparate cu leurdă.
Leurda este „sora” usuroiului. Este bogată în vitaminele A și C, calciu, fosfor, fier și reduce colesterolul, fluidică sângelui, ameliorează efectele nocive ale fumatului, scade tensiunea arterială, elimină toxinele din organsim, îmbunătățește circulația etc.
Pe lângă preparate culinare și naturiste, veți putea alege dintre sortimentele de săpun handmade, natural, fără conservanți,coloranți sau parfumuri artificiale. În plus, este îmbogățit cu extracte din plante, miere, propolis, lapte de capră și argilă și înmiresmat cu uleiuri esențiale din plante.