"Ţăranul cu Maserati" se întoarce. "Frumos, deştept, modest şi sensibil" | VIDEO

"Ţăranul cu Maserati" se întoarce. "Frumos, deştept, modest şi sensibil" | VIDEO

La ceas de seară, Petre Crăete, renumit după ce a turnat mai multe filme în care se laudă cu averea patronului său, a mers la biserică.

Din păcate, nu era nimeni "acoloia", la biserică, dar nici n-a contat, Petrică a vrut să marcheze momentul printr-o filmare de mare excepţie. După ce a postat pe Youtube cum doarme golaş într-o mare de bani şi cât de talentat e atunci când învârte colacul unui Maserati, Crăete s-a hotărât să le arate oamenilor şi partea sa spirituală. "Pe lângă faptul că sunt frumos, deştept şi modest, mai scriu şi poezii, adică-s sensibil", spune Crăete în noua producţie video pe care a urcat-o pe net.

Crăete nu s-a oprit aici, l-a mustrat şi pe Vadim Tudor pentru remarcile pe care le-a făcut la adresa preşedintelui Traian Băsescu. "Să nu uităm că acest om care este cult şi educat, scria până nu de mult poezii de laudă la adresa comunismului", l-a pus la punct pe Vadim. Apoi a recitat o poezie închinată preşedintelui.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AZQCDleKeo8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News