Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Țara lui Klaus Vodă: Dacă e o gripă ușoară, de ce fac CSAT? CSAT înseamnă pericol
Țara lui Klaus Vodă: Dacă e o gripă ușoară, de ce fac CSAT? CSAT înseamnă pericol

Țara lui Klaus Vodă: Dacă e o gripă ușoară, de ce fac CSAT? CSAT înseamnă pericol

Joi, 27 februarie 20 20, a avut loc, de la 19 la 20, obișnuitul dialog cu Monica Mihai de pe site-ul Mediafax.

Era inevitabil ca subiectul numărul unu al emisiunii să fie campania de propagandă declanșată de Klaus Iohannis pentru a minimaliza pericolul întruchipat de Coronavirus. Că însuși președintele României, pe fost de felcer de Sibiu, a ținut să-i convingă pe români că virusul produce o simplă gripă, e mai de înțeles. Deși în mod normal ar fi trebuit să renunțe la halucinația cu anticipatele, Klaus Iohannis merge înainte, drept pentru care l-a desemnat premier pe Vasile Florin Cîrțu, acest Vasilache al PNL.

Pentru ca să nu i se reproșeze că se ține de șotii în timp ce țara moare, președintele și-a propus să minimalizeze pe cît posibil pericolul Coronavirus. Mai greu de înțeles e angajarea în această campanie a unor medici mai mult sau mai puțin prestigioși, dar siguri corupți, șantajați de Sistem cu dosare grele ținute în sertare, că nu e vorba de nici o Criză și că în consecință Klaus Iohannis se poate juca de a anticipatele.

Cu ceva timp în urmă, cînd Criza a izbucnit în China, aceeași medici, în frunte cu Adrian Streinu Cercel se dădeau de ceasul morții să ne convingă c-a venit Apocalipsa. Despre Diversiunea meșterită de Sistemul instituțiilor de forță pentru a evidenția România drept țara în care Coronavirusul nu numai că nu îmbolnăvește, dar mai mult însănătoșește, am mai vorbit pe la diferite emisiuni. La Mediafax am fost însă explicit. Colegii de la agenție au făcut din intervenția mea un material pe care-l reproduc mai jos.

Ion Cristoiu critică dublul limbaj al autorităților legat de coronavirus. Jurnalistul a remarcat că, pe de o parte, românii au fost informați că virusul provoacă o simplă gripă, iar pe de altă parte președintele Iohannis a convocat CSAT, ceea ce înseamnă că e mult mai periculos.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE