Această parte a festivalului se va desfășura în perioada 25 iunie – 3 iulie, în opt locuri – Sala Lahovari, Sala Anima Studio, Teatrul Itinerant Țăndărică din Parcul Herăstrău – intrarea principală din Piața Charles de Gaulle, Aeroportul Henri Coandă, Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor, curtea sediului postului de radio Itsy Bitsy și explanada din fața Primăriei din Buftea.
Vor fi nouă zile de sărbătoare, timp în care bucureștenii se vor putea bucura, la preț de doar 1 leu, de spectacole de teatru dedicate întregii familii, susținute de trupe din țară (București, Ploiești, Târgoviște) și din străinătate (Franța, Bulgaria, Belgia).
De asemenea, Teatrul Țăndărică invită părinții, bunicii și persoanele implicate în creșterea armonioasă a copiilor la conferința cu tema „Cum gestionăm comportamentele dificile și inadecvate ale copiilor”, susținută de psihologul Irina Petrea. 
Conferința va avea loc miercuri, 29 iunie, de la orele 18:00, la Sala Lahovari din strada Eremia Grigorescu, nr 24. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile pe baza unei rezervări la tel 021 315. 23.77 sau pe e-mail [email protected]
Scopul Festivalului Internațional „Teatru, Stradă și Copil” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Țăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din București. Așadar, în perioada 25 iunie – 24 iulie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Herăstrău.
Pe toată perioada Stagiunii de vară, la spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică, prin proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, prețul biletului va fi de 1 leu.

 

Te-ar putea interesa și: