Evenimentul Zilei > Politica > Tănase, ACUZAŢII ŞOCANTE: „GORILELE lui Dragnea demonstrează că PSD are GRUPURI PARAMILITARE care CAFTESC jurnalişti!”
Tănase, ACUZAŢII ŞOCANTE: „GORILELE lui Dragnea demonstrează că PSD are GRUPURI PARAMILITARE care CAFTESC jurnalişti!”

Tănase, ACUZAŢII ŞOCANTE: „GORILELE lui Dragnea demonstrează că PSD are GRUPURI PARAMILITARE care CAFTESC jurnalişti!”

Faptul că secretarul general adjunct al PSD şi-a adus „gorilele” pentru a-l proteja pe şeful său pe line de partid, Liviu Dragnea, demonstrează că social-democraţii au ajuns să organizeze, „ca un partid fascist”, „grupuri paramilitare” care au rolul de a cafti presa, acuză analistul şi istoricul Stelian Tănase, pe blog-ul propriu.

EVZ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale acestuia.

Şeful pesediştilor, protejat de primate mătăhăloase

Secvența de la usa ICCJ-ului cu Liviu Dragnea, cel mai puternic politician  din Romania, păzit de niște mardeiasi interlopi este una dintre cele mai tari pe care le-am vazut de multi ani (…) Dragnea nu se simțea deloc incurcat. Părea că se afla in elementul lui inconjurat de indivizii aceia cu fete de boxeri. Nu părea nici străin de respectivii mardeiași (…) o banda de gorile a fost  adusa pentru a-l proteja pe marele om politic. O mina de interlopi  de la periferia Bucurestiului – scrie presa prezenta la fata locului. Unul dintre cele mai cunoscute clanuri a fost prezent (…)

„Carmen Dan îl serveşte pe Dragnea cu tot ce are!”

Nu am văzut oameni de oridine. Jandarmii, poliția au strălucit prin absență. Cum să apere niste jurnalistii sau mtigisti anti-Dragnea, stapinul lor! (…) Mă intreb daca i-a legititat cineva pa bătauși. Citi au fost acolo? Au cazier ?Ce ocupatii au cind nu batpe cineva? Fura, dau in cap? (…) Nu vom afla adevărul deoarece  ministresa Carmen Dan e trup și suflet alaturi de Dragnea si il serveste cu tot ce are. Deci nu are niciun interes sa afle ce s-a intimpolat (…) Intâmplarea nu e chiar o …intâmplare. Mardeiaşii au fost aduși de secretaraul general adjunct al PSD, Codrin Stefănescu, care a jucat rolul de maestru de ceremonii (…)

Trupele paramilitare ale PSD

Nu stiam ca PSD are – exact ca un partid fascist – grupuri antrenate cu care cafteste presa si opozantii. E bine ca stim Aceste grupuri  paramilitare câti membri au ? Ce instrucție fac? Sunt platiti? Poate ca raspunde tot Codrin Stefănescu. O fi sarcina lui la partid – protectia demnitarilor PSD. Apoi acelasi a mai informat jurnalistii că mardeiasii aceia sunt eroi de la Revoluţia din decembrie 1989!!! Cum se transforma un revolutioanar în bătăuș de cartier ar fi  interesant de aflat!”, scrie Stelian Tănase.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: