Tânărul sirian răpit și abuzat de propriul unchi, acuzații grave. Totul a pornit de la bani

Tânărul sirian răpit și abuzat de propriul unchi, acuzații grave. Totul a pornit de la bani Poliția. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

București. În cursul săptămânii trecute, Maher Salim S., un tânăr sirian, a fost victima unei bătăi și torturi în public, fiind ulterior închis în portbagajul unei mașini. Agresorii par să fi acționat la comanda unchiului său, cunoscut ca unul dintre cei mai temuți membri ai comunității arabe din Capitală.

Acum, tânărul a povestit în detaliu de la ce a pornit întregul scandal cu unchiul său, mărturisind că se temea pentru viața lui pentru că știa că bărbatul este extrem de agresiv.

Mărturia tânărului sirian torturat de unchi

Surse judiciare indică că cei doi au avut o dispută după ce nepotul, care lucra fără forme legale pentru unchiul său, i-ar fi solicitat acestuia plata salariului restant, nefiind remunerat de o perioadă semnificativă.

Unchiul său este Mahir Houmidy, proprietarul restaurantului „Cetatea din Alep”, specializat în bucătăria arabă, despre care se spune că ar fi orchestrat urmărirea propriului nepot cu ajutorul altor angajați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru că a primit un refuz, tânărul sirian a avertizat că va lua în considerare să se adreseze poliției pentru a denunța exploatarea sa prin muncă.

„Am ajuns ilegal în România cu ajutorul unei grupări de traficanți de persoane de care unchiul meu nu este deloc străin. El m-a și angajat la restaurantul său, să fac grătar și ne-am înțeles să-mi plătească 300 de lei pe zi.

Ne-am certat pentru că nu mă mai plătise de mult  și l-am amenințat că merg la Poliție. Atunci, cineva mi-a dat cu un scaun în cap. Mi-a fost frică, mai ales că știam despre unchiul meu că este un om violent”, a mărturisit tânărul.

Arest

Arestat. Sursa foto: Dreamstime

„O vreme am fost ca și mort”

Bărbatul povestește că după ce s-a certat cu unchiul său a mers acasă, iar mai târziu s-a întors la restaurant, fiind chemat de unchiul său sub pretextul că doresc să rezolve conflictul.

Pentru că se temea de ce e mai rău, tânărul sirian spune că și-a luat cu el un cuțit, dar nu a mai apucat să-l folosească pentru că s-a trezit sub o ploaie de pumni și picioare.

„O vreme am fost ca și mort. Când mi-am revenit, mi-am dat seama că eram în portbagajul unei mașini aflate în mers. Aveam mâinile și picioarele legate și nu mă puteam mișca, iar fiecare groapă era un coșmar.

În plus, eram plin de sânge și abia respiram, mai ales că puținul aer pe are îl aveam era amestecat cu un miros oribil”, a mai povestit bărbatul pentru Gândul.

Tânărul sirian credea că va fi ucis

Mai mult, în acele clipe de teroare, tânărul spune că avea impresia că unchiul său îl va ucide, pentru că știa cât de periculos este și cum acționează.

Acesta a mai dezvăluit că a fost așa de tare bătut, încât aproape și-a pierdut un ochi.

Între timp, martorii la agresiunea de pe stradă au sunat la poliție, iar forțele de ordine l-au localizat rapid și așa a ajuns să fie salvat.

Revista presei