Evenimentul Zilei > Actualitate > Tânăra de 19 ani mutilată de medicii de la „Elena Doamna”. la a cincea intervenție chirurgicală
Tânăra de 19 ani mutilată de medicii de la „Elena Doamna”. la a cincea intervenție chirurgicală

Tânăra de 19 ani mutilată de medicii de la „Elena Doamna”. la a cincea intervenție chirurgicală

Doctorii de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași au chemat-o pe Monica Neamțu pentru a-i face o evaluare a stării de sănătate la patru luni de la externare. Dacă rezultatele vor fi bune, fata va fi supusă unei intervenții pentru refacerea tubului digestiv.

Monica Neamţu, din Botoşani, a fost internată în stare critică la Spitalul „Sf. Spiridon“ după ce a pierdut mult sânge după o intervenţie chirurgicală realizată pe 24 martie în Maternitatea „Elena Doamna“, scrie Ziarul de Iași.

Mo­nica se adresase medicilor pentru eliminarea unei sarcini extrauterine, însă în timpul intervenţiei starea pacientei s-a complicat. După câteva ore, Monica a fost iar operată pentru a opri hemoragia internă şi în cele din urmă a fost internată în ATI la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Medicul curant al pacientei a fost conf. dr. Răzvan Socolov, fostul director medical al Maternităţii „Elena Doamna“, demis în urma unui alt caz controversat înregistrat în unitatea medicală. La Spitalul „Sfântul Spi­ridon“, pacienta a fost operată o dată pentru a elimina o infecţie localizată în abdomen şi a mai fost deschisă iar chirurgical pentru o intervenţie de control.

În ultimele luni fata a locuit împreună cu mama în Italia. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon vor să vadă cum a evoluat starea de sănătate a pacientei pentru a-i face o nouă intervenție chirurgicală, a cincea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: