Talpan nu se lasă. Îl dă în judecată pe Becali pentru calomnie și încearcă întoarcerea executării silite

Talpan nu se lasă. Îl dă în judecată pe Becali pentru calomnie și încearcă întoarcerea executării silite

Florin Talpan nu se lasă în războiul pe care îl are deja de ani de zile cu George Becali. După ce a câștigat în primă fază mai multe sume de bani în diferite procese de calomnie împotriva latifundiarului, Talpan o ia de la capăt. Asta deși banii pe care trebuia să îi încaseze de la latifundiar au rămas în cele din urmă mai puțini decât încasase.

Mai exact instanțele îi dăduseră câștig de cauză pentru 30.000 de mii de euro. Doar că în ultimă instanță acesta a rămas cu 5 mii de euro, restul de 25 de mii trebuia să îi înapoieze latifundiarului.

Juristul CSA Steaua nu se lasă în fața latifundiarului

De aici, un nou scandal pentru că juristul CSA Steaua a zis că nu are de unde. Drept urmare a făcut și un dosar de întoarcere executare, la care de altfel a achiesat și Becali care vrea înapoi și cei 5 mii de euro.

Pe de altă parte, Talpan, a deci să îl dea din nou în judecată pe latifundiar. Acțiunea este tot una ”în răspundere delictuală„ și care probabil are legătură cu vreo altă insultă a omului de afaceri. Cert este că până în acest moment dosarul nu are termen.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuși având în vedere că acțiunea este băgată la Tribunalul București este clar că Talpan nu cere mai puțin de 10.000 de euro daune.

O poveste presărată cu plângeri penale

Povestea dintre Becali și Talpan, juristul de la CSA Steaua durează de aproape 10 ani. Cei doi și-au adresat cuvinte grele, omul de afaceri fiind mai coleric, cu precădere a făcut acest lucru. Așa că și numărul de procese între cei doi a fost unul pe măsură.

Ba chiar la un moment dat, Becali a vrut să depună și o plângere penală împotriva juristului. În cele din urmă s-a răzgândit și a renunțat la acest gând, dar și la plângere.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro