Nicolae Tiberu Drăgoi, din Alba Iulia, surprins de o cameră de luat vederi în timp ce lovea cu bestialitate și jefuia o tânără de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia, este un individ extrem de periculos.

În trecut a fost condamnat, în total, la peste 11 ani de închisoare, pentru fapte comise cu violență asupra femeilor. În 2012 a încercat să violeze o taximetristă, dar pentru că nu a reușit, i-a furat mașina. În timp ce gonea cu autoturismul însușit, Drăgoi a încercat să ademenească o altă femeie în vehicul, iar când aceasta a refuzat a lovit-o cu pumnii în față.

În aceeași noapte a fugit în Grecia, unde a atacat, din nou, o femeie, pe care a bătut-o cu pumnii, i-a furat două telefoane mobile și câteva sute de euro. Pentru fapta sa a fost condamnat în Grecia la peste 7 ani de închisoare, iar în România a fost dat în urmărire. Condamnarea a venit în 2015.

Din păcate, Drăgoi a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

După două luni de libertatea, pe 17 noiembrie, bestia a recidivat. O tânără lovită puternic la cap a ajuns la Camera de Gardă a spitalului Județean Alba Iulia, acuzând pierderi de memorie. Medicii au alertat poliția și, astfel, s-a făcut legătura între video-ul postat de un fost polițist pe Facebook și victimă. Apoi, trei agenți ai IPJ Alba Iulia au reușit să-i dea de urmă bestiei și să o aducă în arest. MAI a felicitat, tot pe Facebook, polițiștii implicați, publicând o poză cu aceștia.

Victima se află în continuare internată la secția Neurologie.