TÂLHARUL a ascuns MII DE EURO în păpușă. I-a furat unei tinere BANII DE APARTAMENT

TÂLHARUL a ascuns MII DE EURO în păpușă. I-a furat unei tinere BANII DE APARTAMENT

Autorii unei tâlhării comise pe 13 ianuarie, anul acesta, au fost prinși, în urma a șase percheziții la domiciliile unor gălățeni, suspectați de infracțiuni cu violență. Acasă la unul dintre ei, anchetatorii au descoperit peste 17.000 de euro ascunși într-o păpușă. Banii au fost furați de la o tânără care vroia să își cumpere un apartament

Polițiștii Serviciilor de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Galați și Brăila, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au efectuat, azi dimineață, șase percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni cu violență.

În urma perchezițiilor, la locuința unui bărbat, de 38 ani, din Galați, polițiștii au depistat, disimulați într-o păpușă, 17.500 de euro.

Din cercetări s-a stabilit că acesta, împreună cu alte trei persoane, doi bărbați și o femeie, în ziua de 13 ianuarie a.c., prin violență, ar fi deposedat o tânără, de 23 ani, de o poșetă, în care aceasta susține că avea 53.000 de euro, bani cu care ar fi intenționat să achiziționeze un apartament.

Ne puteți urmări și pe Google News

În baza probatoriului administrat la dosar, bărbatul cu păpușa a fost reținut pe bază de ordonanță sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar dosarul a fost înaintat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă activitățile de căutare a celorlalte trei persoane, bănuite că au luat parte la activitatea infracțională.