Talent şi sărăcie la show-ul "Dansez pentru tine"

Talent şi sărăcie la show-ul "Dansez pentru tine"

"Dansez pentru tine" prezintă noi tineri înzestraţi, care nu pot visa la o carieră artistică din cauza lipsei de bani.

Pe 21 octombrie, Pro Tv dă startul celui de-al doisprezecelea sezon al competiţiei unde coregrafia este vedetă, iar cel mai talentat dansator primeşte un premiu de 60.000 de euro.

După ce sezonul trecut l-a avut câştigător pe Eduard Vasile, un tânăr extrem de talentat şi muncitor care trăia, alături de familia sa, într-o sărăcie extremă, noii concurenţi aduc în atenţie alte situaţii la fel de triste.

Pe lângă stilurile consacrate - dansul în ploaie, dansul la bară, musicalul sau cabaretul - noul sezon adaugă - belly-dance, dans cu focul, flamenco sau menuet.

Ne puteți urmări și pe Google News

Opt perechi îşi vor petrece următoarelor luni muncind să cucerească juriul şi telespectatorii.

Poveştile de viaţă

Catrinel Sandu va intra în competiţie alături de Ionuţ Ionescu. Tânărul, ce îşi doreşte să fie un exemplu de muncă şi seriozitate pentru toţi copiii aflaţi în cămine, şi vrea să îi ajute cu bani pe foştii colegi de la "Steaua Speranţei" din Alba-Iulia.

Aylin Cadir va fi partenera lui Ovidiu Danci. Băiatul îşi doreşte să deschidă o şcoală de balet în Bistriţa. Talentul de dansator al lui Ovidiu a fost descoperit de când era foarte mic, iar familia, deşi săracă, a făcut eforturi mari ca să-l ţină în şcoli de balet. Acum, el este unul dintre cei mai buni dansatori din generaţia lui.

Jojo dansează alături de Ionuţ Tănase. Ionuţ şi fraţii săi au fugit de acasă când tânărul avea doar 5 ani. Mama sa era bolnavă de schizofrenie, iar micuţii mureau de foame. Nu au fost niciodată înfiaţi şi nici nu au locuit în centrul de plasament. Au muncit de la o vârstă fragedă şi au început să se întreţină din dans.

Andreea Pătraşcu şi Paul Păduraru dansează pentru familia lui Paul. Tânărul îşi ajută familia cu banii câştigaţi din dans. Toţi fraţii lui Paul au murit sau au dispărut. Durerea l-a făcut să se refugieze în dans. Astfel a înfiinţat trupa Blockbusters Crew.

Pepe face pereche cu Andreea Toma. Tânăra a început dansul sportiv de mică, iar partenerul ei "a părăsit-o" pentru că ea nu-şi putea permite toate antrenamentele şi investiţiile în dans.

Mircea Solcanu face pereche cu Alina Bănică. Tânăra vrea să-şi ajute sora mai mică să urmeze dansul sportiv, carieră pe care ea n-a avut-o. Alina face parte dintr-o trupă de street dance.

Alex, toboşarul trupei Zero, dansează cu Cornelia Condeescu al cărei vis a fost să devină coregraf. Nu a avut însă bani deoarece mama i-a crescut singură pe Cornelia şi pe cei doi fraţi ai ei, de când tatăl lor i-a părăsit.

Daniel Niţoiu intră în competiţie alături de Alexandra Maresi. Din lipsa banilor, tânăra niciodată nu s-a putut bucura de dansul sau de confortul unui cămin. Părinţii ei nu şi-au putut permite mai mult de câteva ore de dans latino, oricât de talentată ar fi fost ea. Citiţi şi:

  • Blondele preiau puterea la "Dansez pentru tine"