Tabloid american: DSK a fost cu o amantă secretă înainte de presupusa agresare sexuală a cameristei

Tabloid american: DSK a fost cu o amantă secretă înainte de presupusa agresare sexuală a cameristei

Dominique Strauss Kahn a petrecut cu o femeie, în camera de la Hotel Sofitel, înaintea presupusei agresiuni sexuale de care este acuzat, de o cameristă. Așa susțin surse citate de tabloidul american New York Post Se pare că aceasta are legături cu lumea bancară și era amanta scecretă a politicianului francez. Imaginile cu cei doo ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului în seara de 14 mai.

Conform ziarului Daily Mail, care preia informațiile tabloidului american, presupusa amantă a lui DSK are o legătură de mai multă vreme cu acesta și ar fi părăsit camera de la Sofitel spre dimineață. Presupusa agresiune sexuală reclamată de camerista din Guineea a avut loc, în camera lui Strauss Kahn, la câteva ore după ce amanta acestuia a plecat.

Sursele citate de New York Post susțin că procurorii din Manhattan au văzut imaginile înregistrările camerelor de supraveghere și, deși au vrut să o ancheteze pe presupusa amantă a lui DSK, aceasta a refuzat. Atât procurorii cât și avocatul fostului director al FMI au refuzat să comenteze aceste informații. DSK a fost eliberat din arest la domiciliu după ce mai multe ziare americane au început să pună sub semnul întrebării credibilitatea victimei. Mai mult, se vehiculează insistent ipoteza conform căreia acuzațiile la adresa politicianului francez ar putea fi retrase.

Ne puteți urmări și pe Google News