Evenimentul ZileiEVZ SpecialExploziv! Excluderi grele în PSD. Olguța și-a dat demisia! Dăncilă, în lacrimi

Exploziv! Excluderi grele în PSD. Olguța și-a dat demisia! Dăncilă, în lacrimi

Exploziv! Excluderi grele în PSD. Olguța și-a dat demisia! Dăncilă, în lacrimi
Ședința PSD se anunță a fi una explozivă. Dăncilă a făcut spectacol, dar în centrul atenției pare să fie Lia Olguța Vasilescu, care și-a dat demisia.

UPDATE. Conform ultimelor informații, și Ana Birchall a fost exclusă din PSD.

Lia Olguța Vasilescu s-a retras de la conducerea campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta i-a reproșat că sotul ei, Claudiu Manda, ar fi spus că PSD „nu poate câştiga alegerile cu o proastă”, informează România TV.

Şedinţa a fost întreruptă pentu o pauză, după ce Viorica Dăncilă a izbucnit în plâns.

De asemenea, Cosmin Necula, primarul Bacăului, și cei trei parlamentari care au votat pentru Guvernul Orban, Eugen Gioancă, Cristina Burciu și Elena Hărătău, au fost excluși din partid.

Conform martorilor prezenți la ședința PSD, se urlă atât de tare încât se aude din curtea partidului.
„Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese”, i-a reproșat Dăncilă lui Manda.

În replică, Olguța Vasilescu a spus că renunță la funcția de coordonator al campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, Fosta ministră a Muncii a zis că ea a făcut cât a putut și ce a ținut de ea în campanie, mai mult nu poate și dacă este cineva care se pricepe mai bine, ea se dă deoparte.

Dan Andronic a comentat informația oferită de România TV.

Ceea ce vedem acum e o bătălie între grupările din PSD. Nu îmi dau seama dacă pe Viorica Dăncilă o mai susține cineva. Ea nu mai poate fi președintele PSD după aceste două săptămâni. PSD este ca un balaur, își mănâncă liderii. Nu putem avea surprize în turul II. Viorica Dăncilă caută un motiv să spună că de aceea a pierdut. E o criză care se manifestă în două feluri: ori cauți un motiv, ori cauți un vinovat”, a spus directorul EvZ.

 


Accesează: