Evenimentul Zilei > Monden > Surpriza pregătită pentru fanii serialului Vlad . Ce au pregătit șefii Pro TV
Surpriza pregătită pentru fanii serialului Vlad . Ce au pregătit șefii Pro TV

Surpriza pregătită pentru fanii serialului Vlad . Ce au pregătit șefii Pro TV

Numele nou în distribuția celui de-al doilea sezon al serialului Vlad, pe care Pro TV îl va difuza în această toamnă este Anda Sârbei.

Actrița Anda Sârbei interpretează rolul Iuliei, fiica Deliei (Elvira Deatcu), o tânără rebelă, cu o personalitate puternică.

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în Vlad. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor.

Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-și dorește să fie deloc unde este și din cauza asta face tot ce-i stă în putință să creeze probleme, dar și pentru că vrea cu tot dinadinsul să-și răzbune trecutul”, a spus Anda Sârbei, potrivit paginademedia.ro

Anda este studentă în anul trei la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar Vlad este cel de-al doilea proiect important al său, primul fiind un serial româno-suedez, Box 21.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: