Iulian Vasile, concurentul de 32 de ani din Constanţa, nu şi-a epuizat surprizele. Pe lângă faptul că reuşeşte de fiecare dată să cucerească atât juriul X Factor, cât şi publicul show-ului cu interpretări inedite, a dezvăluit că el i-a fost profesor de canto chiar rivalei sale în concurs, Larisa de la T&L.
S-au cunoscut la TVR
Când Larisa era mică, ea şi Iulian au participat la o emisiune la TVR, unde părinţii Larisei l-au remarcat şi l-au rugat să-i dea fetei lor lecţii de canto. După câteva discuţii, Iulian a acceptat şi au colaborat o perioadă.
Mentorul său, Adi Sînă spune despre Iulian că este "un geniu al scenei": "Iulian simte muzica într- un fel aparte, iar corpul lui exprimă foarte bine tot ce cântă. Mişcările lui sunt speciale şi inconfundabile. E genul de artist care poate influenţa alţi artişti".
Şi Iulian este conştient de talentul pe care îl are, pentru care a muncit mult şi a luat lecţii de canto. Din punctul de vedere al constănţeanului, singurul obstacol în calea succesului lui ca artist sunt problemele de ten.
Astfel, tânărul a spus că primul lucru pe care l-ar face dacă ar cîştiga marele premiu pus la bătaie de X Factor, 200.000 de euro, ar fi să îşi schimbe aspectul, pentru a nu mai fi judecat pentru felul în care arată.
Părerea mentorilor
"T&L este la un nivel profesionist. Larisa cântă nu doar corect, ci şi transmite foarte multă emoţie", laudă Paula Seling singura echipă care i-a rămas în concurs.
"Sunt mulţi oameni care afirmă că este mai important să transmiţi emoţie decât să cânţi corect. Larisa reuşeşte să facă aceste aceste două lucruri într-un mod extrardinar. Gabriel este un artist hip-hop. Se ştie că acest gen de artist îşi scrie singur versurile, iar Gabriel face acest lucru şi este demn de admirat. Atât Larisa, cât şi Gabriel sunt doi artişti excep ţionali care merită să strălucească pe scena showbiz-ului românesc şi internaţional".
Adi Sînă este cucerit de Diana Heţea. "Perfecţiunea este cuvântul care o caracterizează cel mai bine", spune Adi Sînă.
"Fără doar şi poate vocea ei e inconfundabilă. Poate la un moment dat e mai atentă la tehnica ei, decât la ce spune cântecul… E oricum pe drumul bun, a înţeles asta deja".
Despre Alin Văduva, producătorul spune că îi place că are curajul să cânte melodii mai puţin cunoscute. "El le face cunoscute prin interpretarea lui. Alin Văduva merită să fie pe scenă pentru tot restul vieţii". Mihai Morar mai are un simgur concurent în grupă.
"Andrei are o voce foarte bună, este foarte muncitor, modest şi poate ridica o sală în picioare. Merită să fie pe scenă! Are toată încrederea mea şi va avea întotdeauna tot suportul meu", a spus omul de televiziune.
<iframe width="633" height="352" src="http://www.youtube.com/embed/BmiFUWq3IJA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Citiţi şi:

  • Prietenia susţine Factorul X
  • Adrian Sînă a încercat să danseze ca Mick Jagger