Evenimentul Zilei > Actualitate > SURPRIZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. Cine e androginul de 23 de ani căruia FLORIN CĂLINESCU i-a sărutat mâna
SURPRIZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. Cine e androginul de 23 de ani căruia FLORIN CĂLINESCU i-a sărutat mâna

SURPRIZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. Cine e androginul de 23 de ani căruia FLORIN CĂLINESCU i-a sărutat mâna

Călinescu s-a întors către sală şi a cerut să se facă linişte

Aseară, “Romanii au talent” a avut cea mai provocatoare ediţie. Un model androgin în rochie şi pe tocuri ameţitoare a urcat pe scena show-ului de la PRO TV pentru a-și încearca abilitățile de cântăreț- cântăreață şi ca să militeze pentru libertăţii colectivităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender). Tânărul Callisto, care a vorbit în limba română şi care nu avea nici voce şi nici ureche muzicală, n-a trecut în etapa următoare.

Florin Călinescu a făcut cel mai curajos gest al serii. După ce a făcut un gest spre sală, pentru a opri comentariile, el i-a sărutat mâna fotomodelului androgin.

Cine este Callisto?

Antonelli Callisto Colin, tânărul de 23 de ani născut în Ucraina, ziua, poartă blugi şi tenişi, iar noaptea îşi pune pantofi cu toc. Callisto, aşa cum îi spun toţi apropiaţii, este originar din Ucraina. S-a stabilit de curând în Moldova şi cântă într-un club din Chişinău.