"Fanii consolei multi-player Call of Duty: Black Ops pur şi simplu adoră Nuketown", a spus Mark Lamia, Studio Head al producătorului Treyarch. "Nuketown a fost de la început cunoscută pentru satisfacţiile oferite în timpul jocului, iar varianta reconfigurată Nuketown 2025 cu siguranţă că va întrece aşteptările fiecărui utilizator. Abia aşteptăm s-o jucăm în toamnă împreună cu fanii din întreaga lume."

Pe 13 noiembrie 2012, Activision si Treyarch vor lansa sequel-ul Call of Duty: Black Ops, la doi ani după lansarea record din 2010, devenind cel mai mare eveniment înregistrat în istoria de profil. Call of Duty: Black Ops II transferă utilizatorul într-un scenariu epic setat în viitorul apropiat, bazat pe temele de război întâlnite azi pe primele pagini ale ziarelor.
Black Ops II aduce un salt fără precedent pentu scenariu, oferind o experienţă single-player zguduitoare, într-o poveste setată pe mai multe planuri, cu artilerie avansată şi upgradată, grafică fiind construită prin tehnologii de ultim moment. De asemenea, pentru multi-player există acum o mai bună corelare a setărilor pe eSports, precum şi cel mai expansiv Zombie action posibil pentru un motor multi-player.

Treyarch este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri. Call of Duty: Black Ops, lansat în 2010, a înregistrat numeroase recorduri, devenind cel mai mare eveniment din istoria de profil şi continuă să fie unul dintre cele mai bine vândute jocuri din toate timpurile, conform NPD şi GfK Chart-Track.