Evenimentul Zilei > Actualitate > Surpriza de sub duș. Ce făcea un politician în timpul unei ședințe de consiliu local. Video
Surpriza de sub duș. Ce făcea un politician în timpul unei ședințe de consiliu local. Video

Surpriza de sub duș. Ce făcea un politician în timpul unei ședințe de consiliu local. Video

Un politician spaniol, consilier local într-o localitate cu peste 50.000 de locuitori, a apărut dezbrăcat într-o înregistrare video oficială, în timp ce ieșea de la duș.

Incidentul s-a petrecut cu prilejul unei întruniri în sistem videoconferință a Consiliului Municipal din orașul spaniol Torrelavenga.

În vreme ce colegii săi dezbăteau probleme de interes pentru comunitate, consilierul, pe numele său Bernardo Bustillo, a decis că este un moment tocmai potrivit să-și facă un duș, să se răcorească.

Cum nu voia să piardă nimic din ceea ce se discuta, consilierul municipal și-a luat laptopul în baie, la duș, fără să deconecteze și camera video care îl filma. Pe cale de consecință, el a oferit publicului format din colegii săi consilieri, funcționari publici, primar, jurnaliști și simpli cetățeni interesați de dezbateri, un spectacol mirific.

Practic, Bernardo Bustillo s-a expus în întreaga sa splendoare, gol pușcă, și, mai mult, le-a arătat tuturor ritualul de îmbăiere a un consilier municipal spaniol. Toată lumea l-a putut urmări în pătrățelul de ecrane ale monitorului care îi era dedicat cum se spală, în spatele unui perete de sticlă.

Întâmplarea i-a amuzat pe ceilalți participanți la ședința online, însă gluma s-a lungit prea mult, astfel că unul dintre colegii consilierului, care a observat imaginile, le-a atras atenția celorlalți și le-a cerut să ia legătura eroul comicei întâmplări sau să oprească înregistrarea.

Cum nici unul dintre cei conectați la videoconferință nu au găsit vreo soluței ca să-l contacteze pe Bernardo Bustillo sau să-i oprească videocamera, conducerea primăriei a apelat la o soluței radicală. Primarul din Torrelavenga a suspendat ședința în sistem videoconferință și a oprit difuzarea imaginilor pe internet.

A fost prea târziu, însă.

Imaginile cu consilierul municipal dezbrăcat, sub duș, au ajuns rapid pe internet și au fost vizualizate de o mulțime de oameni, atât localnici din Torrelavenga cât și jurnaliști care s-au grăbit să relateze cazul în articole pe care le-au publicat.

După incident și după ce imaginile au devenit virale pe internet, consilierul Bernardo Bustillo, devenit între timp și subiect a numeroase glume, și-a declarat intenția de a demisiona din Consiliul Municipal.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: