SURPRINZĂTOR: Lucrul IDEAL pentru o TALIE SUBŢIRE

SURPRINZĂTOR: Lucrul IDEAL pentru o TALIE SUBŢIRE

Specialiştii în nutriţie spun că, în mod surprinzător, ar fi nevoie doar de un lucru pentru o talie de vis.

Şi anume, fisticul! Potrivit unui nou studiu publicat in revista Nutrition, consumul de fistic îţi va ajusta talia. 60 de adulţi de vârstă medie, cu risc de diabet şi boli de inimă, au luat parte la experiment, împărţiţi în doua grupe, după cum notează foodstory.ro.

Un secret

Prima a avut adăugat în dieta zilnică fistic, cosumând din acesta 20% din necesarul de calorii dintr-o zi. Cea de-a doua grupă nu a primit fistic şi a consumat o dietă bazată în proporţie de 60% pe carbohidraţi. Conform specialiştilor, după 6 luni, persoanele din prima grupă aveau o talie mai subţire cu aproape 2 centrimetri, nivelul colesterolului era mai mic iar glicemia era in scădere! Secretul fisticului stă în conţinutul de grăsimi monosaturate, care ajută in reglarea colesterolului şi stimulează eliberarea hormomilor, care reglează glucoza în metabolism şi eliberarea insulinei. Un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition arată căa fisticul poate preveni luarea în greutate odată cu înaintarea în vârstă. Conform Prevention, fructele uleioase, sunt un secret pentru viaţa lungă, iar un studiu făcut de Universitatea Harvard arată că pot reduce riscul de deces cu 20%. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • DESTIN TRAGIC. Aura Ion a crescut într-o FAMILIE MODESTĂ. ”Mergea la 4 dimineaţa la unitate. Îşi iubea fraţii şi părinţii. Le cumpăra lucruri din soldă”
  • ACCIDENT LA INDIGO. Locul unde au murit Adrian Iovan şi Aura Ion este BLESTEMAT! A mai căzut un avion acolo
  • DECLARAŢII ŞOCANTE ale celor doi medici salvatori de la SMURD Cluj care au ajuns PRIMII în zona ACCIDENTULUI AVITIC

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • FOTOGRAFIA ÎNGROZITOARE a SUFERINŢEI infinite provocate de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?
  • AFGANISTANUL în anii în care femeile purtau FUSTE SCURTE | GALERIE FOTO
  • Cea mai rea închisoare din lume. "Deținuții sunt ținuți în CUŞTI, ca niște animale"| GALERIE FOTO