Evenimentul Zilei > Politica > SUPRIZĂ în PSD. Anunțul unui deputat despre un Guvern cu Mihai Tudose premier
SUPRIZĂ în PSD. Anunțul unui deputat despre un Guvern cu Mihai Tudose premier

SUPRIZĂ în PSD. Anunțul unui deputat despre un Guvern cu Mihai Tudose premier

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu face notă discordantă în interiorul partidului, după ce social-democrații și liderii ALDE au decis să-l propună pentru funcția de premier pe Mihai Tudose, ministrul interimar al Economiei.

''Am spus că, după moţiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: Nu voi vota noul Guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi împotriva tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat nu suntem bătaia de joc a nimănui! Este lamentabil ce s-a întâmplat azi…P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe nicio cale. Nu voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct'', a scris deputatul, luni, pe pagina sa de Facebook. 

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că au fost cinci social-democrații care au votat împotriva nominalizării lui Mihai Tudose. 

"Cinci dintre noi am refuzat această propunere. Pentru mine cred că nu mai era niciun fel de surpriză, pentru că eu m-am pronunțat în spațiul public de trei zile că nu voi accepta această propunere", a declarat Vasilescu.

Mihai Tudose a fost validat ca nominalizare de premier, iar doar cinci social-democraţi s-au abţinut: preşedintele executiv Nicolae Bădălau, preşedintele PSD Olt Paul Stănescu, secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu, vicepreședintele PSD, Olguța Vasilescu și preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: