Producţia "War Dogs", semnat de Todd Philips, cel care a regizat "Hangover", se anunţă comedia verii. Regizorul celebrei serii "Hangover", revine cu o comedie obscenă, bazată pe o poveste adevărată, avându-i ca protagonişti pe Jonah Hill şi Miles Teller, transmite rolling stone.com.

"Aceasta este job-ul: Pentru a face afaceri cu oamenii, Guvernul SUA nu negociază direct", îi spune personajul lui Hill, lui Teller. Povestea se mută apoi de la Fallujah, în Irak, apoi la Hollywood Hills şi în zonele din Europa de Est, unde se duce războiul de la Washington, din umbră, săli de consiliu. Băieţii întâlnesc mercenari, militanți și chiar un criminal acoperit jucat de Bradley Cooper.

Incredibila istorie adevarata a doi consumatori de iarbă, în vârstă de 20 de ani, care au devenit dealeri internaţionali de arme va apărea pe marele ecran in august. Filmul se bazează pe un articol apărut în revista Rolling Stone, în 2011.

Simpaticii actori, de data aceasta în rolul unor agenţi de vânzări de arme, vor intra în cele mai mari încurcături, stârnind hohote de râs, în aventura lor. Mărturie stă trailerul pregătit pentru filmul War Dogs, vizionat deja de milioane de oameni. Cea mai recentă producţie a lui Todd Phillips trimite duo-ul Miles Teller şi Jonah Hill în Afganistan, în toiul războiului împotriva terorii.

Conform publicaţiei Rolling Stone, War Dogs aruncă un ochi satiric asupra rolulului jucat de comercianţii de arme, în conflictul afgan. Producţia îl ţine pe regizorul Phillips pe linia de plutire a producătorilor de comedii, după ce Hangover III a adunat peste 360 de milioane de dolari, potrivit statisticior de box-office, la nivel mondial, în urmă cu trei ani.

"War Dogs" va avea premiera pe 19 august în Statele Unite ale Americii şi pe 26 august, în Marea Britanie.