"Sunt şocată. Îmi simt fruntea ieşind în afară". Chinuită de vopseaua de păr

"Sunt şocată. Îmi simt fruntea ieşind în afară". Chinuită de vopseaua de păr

O femeie din Marea Britanie s-a ales cu o alergie severă după ce a folosit o vopsea de păr pe care nu a testat-o în prealabil, notează Daily Mail.

Selma Jesus, în vârstă de 32 de ani, a sunat speriată la Urgenţă în momentul în care a simţit că ochii şi fruntea i se umflă. Reacţia alergică i-a desfigurat în cele din urmă chipul, femeii umflându-i-se întreg capul. "A fost oribil şi încă sunt şocată. Îmi simt fruntea ieşind în afară", a mărturisit tânăra, care şi-a recunoscut vina de a nu fi urmat instrucţiunile de pe cutie.

Ne pare rău

Mai mult decât atât, după un prim control efectuat de medicii veniţi la locuinţa britanicei, alergia s-a agravat, astfel încât Selma Jesus a trebuit să se ducă singură la spital. După injecţii şi pastile administrate, femeia a mai avut de stat încă o săptămână în această stare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vizavi de acest caz, un purtator de cuvânt al companiei Clairol, producătorul vopselei de păr folosite de Selma Jesus, a declarat: "Ne pare rău să auzim de această situaţie. Siguranţa şi bunăstarea clienţilor noştri sunt, pentru noi, prioritatea absolută. Reacţiile la colorantul de păr apar la un numar foarte mic de clienţi, aşa cum anumite persoane pot fi alergice la alimente şi substanţe naturale. Este clar specificat pe pachet ca utilizatorii să încerce produsul de fiecare dată când îl folosesc. Milioane de oameni, din toată lumea, folosesc colorantul fara a avea efecte adverse", a afirmat producătorul.