Evenimentul Zilei > Actualitate > SUFERINŢĂ CUMPLITĂ a artistului Leo Iorga. Medicii fac aproape IMPOSIBILUL. Fanii se ROAGĂ pentru viaţa lui
SUFERINŢĂ CUMPLITĂ a artistului Leo Iorga. Medicii fac aproape IMPOSIBILUL. Fanii se ROAGĂ pentru viaţa lui

SUFERINŢĂ CUMPLITĂ a artistului Leo Iorga. Medicii fac aproape IMPOSIBILUL. Fanii se ROAGĂ pentru viaţa lui

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga trece din nou prin clipe dificile. După ce s-a luptat câțiva ani cu cancerul și părea că a învins, boala a revenit Rămas fără un plămân, extirpat, Leo suferă de o recidivă și are nevoie de o intervenție specială și de tratament în Germania.

Leo Iorga se află de o săptămână în Germania  şi se pregăteşte pentru o nouă serie de intervenții chirurgicale, potrivit b1.ro

Din nefericire, artistul nu a putut fi operat, din cauza unei răceli, dar, din fericire, a reușit să scape de viroza respiratorie care i-a amânat intervenţia.

Medicii din Hamburg speră acum să-i poată înlătura tumorile săptămâna viitoare.

„Emoțiile sunt cât casa”, a spus Paula Iorga, soţia sa, despre importanța crucială a viitoarelor intervenții cu laser. 

Leo e însă relaxat, în ciuda situației sale medicale, și încrezător că lucrurile vor merge bine. 

 „Fac determinări volumetrice, pregătitoare înaintea operației, terapii. Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns aici chiar și în ceasul al 12-lea, cu ajutorul vostru esențial și le mulțumesc pentru sprijin și celor care o vor face zilele acestea, fiindcă efortul financiar este unul mare”, a spus artistul, care cântă de aproape zece ani cu un singur plămân!

Leo Iorga, 54 de ani, e sprijinit sufletește în Hamburg, unde e cazat la un hotel aflat în apropierea clinicii, de Tavi Iepan, fostul său coleg din Cargo.