Evenimentul Zilei > International > SUA și Rusia s-au ÎNȚELES. SEMNAL puternic pentru ISIS
SUA și Rusia s-au ÎNȚELES. SEMNAL puternic pentru ISIS

SUA și Rusia s-au ÎNȚELES. SEMNAL puternic pentru ISIS

Statele Unite şi Rusia au o "bază comună" privind soluţionarea conflictului din Siria, a declarat secretarul de Stat american, John Kerry, după întrevederile cu preşedintele rus, Vladimir Putin, şi cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

"Rusia şi SUA au o bază comună în privinţa grupurilor opoziţiei care trebuie să participe la negocierile pentru soluţionarea conflictului sirian", a declarat John Kerry la Moscova.

"Încep să se contureze posibilităţi solide pentru soluţionarea conflictului sirian", a subliniat John Kerry, potrivit site-ului agenţiei TASS.

John Kerry s-a întâlnit, la Moscova, cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

"Statele Unite sunt pregătite să coopereze cu Rusia pentru distrugerea reţelei teroriste Stat Islamic", a subliniat Kerry.

În altă ordine de idei, şeful diplomaţiei americane a explicat că sancţiunile occidentale impuse Rusiei din cauza crizei ucrainene vor fi anulate după implementarea în totalitate a Acordului de la Minsk.