Evenimentul Zilei > International > SUA este în stare de ȘOC! După ce a leșinat, un IUBIT fost președinte a ajuns la spital
SUA este în stare de ȘOC! După ce a leșinat, un IUBIT fost președinte a ajuns la spital

SUA este în stare de ȘOC! După ce a leșinat, un IUBIT fost președinte a ajuns la spital

Unul dintre cei mai respectați foști președinți din istoria SUA a fost evacuat şi internat în spital pentru deshidratare în cursul unui eveniment caritabil la Winnipeg, în Canada.

Jimmy Carter, al 39-lea preşedinte al Statelor Unite a „lucrat din greu toată săptămâna„ pentru proiectele caritabile ale organizaţiei neguvernamentale Habitat for Humanity şi "a fost evacuat pentru a fi pus sub observaţie medicală" după ce s-a "deshidratat sub un soare arzător", a făcut cunoscut un comunicat al acestui ONG publicat pe site-ul Carter Center, citat de Agepres.  

CBS anunță cu Jimmy Carter, în remisiune după un cancer tratat în 2015, părea epuizat în cursul apariţiei sale în public şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa în spatele camerelor de televiziune.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.