Evenimentul Zilei > Politica > Stupoare! Primul om important din PSD care recunoaște că se aștepta că Dăncilă va fi bătută de Iohannis
Stupoare! Primul om important din PSD care recunoaște că se aștepta că Dăncilă va fi bătută de Iohannis

Stupoare! Primul om important din PSD care recunoaște că se aștepta că Dăncilă va fi bătută de Iohannis

După anunțarea rezultatelor informative, un fost ministru al Guvernului Dăncilă a surprins printr-o declarație sinceră.

Este vorba de senatorul Gabriel Beniamin Leș, fost ministru al Apărării, care a spus că se aștepta la scorul Iohannis pe locul 1 și Viorica Dăncilă pe locul 2.

„Este un rezultat previzibil. Ştiam că vom intra în turul II şi asta e important. Rămân la certitudinea că suntem în turul II, vom avea o campanie extrem de importantă împotriva lui Klaus Iohannis. Aţi văzut şi din declaraţia domniei sale, are o singură problemă, cu PSD şi electoratul PSD, ceea ce este inadmisibil din partea unui preşedinte al ţării, care ar trebui să fie preşedintele tuturor românilor, aşa cum este Viorica Dăncilă”, a spus Leş într-o declarație pentru Agerpres, încercând, stângaci, să-l critice și pe adversarul Iohannis.

Despre gafele lui Gabriel Beniamin Leș presa a mai scris. Una, însă, este memorabilă. S-a întâmplat în iulie a.c. La conferinţa internaţională „Black Sea and Balkans Security Forum” ce se desfăşura în staţiunea Mamaia, ministrul Apărării a declarat că evoluţia securităţii în regiunea Mării Negre presupune îngrijorări serioase, cea mai mare îngrijorare fiind Rusia.

Replica statului vecin nu a întârziat să apară. Ambasada Rusiei la Bucureşti a publicat o postare pe Facebook în care îl compară pe ministrul Apărării, Gabriel Leș, cu un fost secretar american al apărării, James Forrestal, care s-a sinucis în primii ani ai războiului rece într-un spital de psihiatrie strigând ”vin rușii”.