Evenimentul Zilei > Social > Studenţii de la FJSC îşi primesc, în sfârşit, legitimaţiile de transport
Studenţii de la FJSC îşi primesc, în sfârşit, legitimaţiile de transport

Studenţii de la FJSC îşi primesc, în sfârşit, legitimaţiile de transport

După ce studenţii de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii din Bucureşti, s-au plâns că sunt singurii care nu şi-au primit legitimaţiile pentru transport, Ministerul Educaţiei a aprobat eliberarea documentelor.

Reprezentanţii UB au anunţat, astăzi, deblocarea de către Ministerul Educaţiei a 500 de legitimaţii de călătorie pentru studenţii de la FJSC, singurii care nu-şi primiseră cupoanele de la începutul anului. 
Începând de mâine, studenţii vor putea să intre în posesia documentelor. Odată cu legitimaţiile, vor fi deblocate şi cupoanele pentru reducere la CFR. Până acum, ei au plătit preţuri întregi la abonamentele pentru transport în comun, dar şi pentru biletele de tren.
Studenţii Facultăţilor de Matematică, Litere, Limbi Străine, Sociologie sau Drept şi-au primit cupoanele de reducere pentru CFR încă de la 15 octombrie sau, cel mai târziu, la începutul lui noiembrie. Şi cei de la facultăţile private şi-au primit legitimaţiile de transport în primele două săptămâni de şcoală.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News