Evenimentul Zilei > Actualitate > Street View se extinde în România
Street View se extinde în România

Street View se extinde în România

Programul Google de vizualizare panoramică în Maps va cuprinde încă 39 de oraşe.

Google a anunţat că extinde Street View pentru încă 39 de oraşe din România. Printre acestea sunt Craiova, Focşani, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Galaţi, Deva, Hunedoara, Sfântu Gheorghe sau Zalău.
De asemenea, Google România a prezentat, ieri, şi Trick, o bicicletă specială dotată cu un aparat de fotografiat, care va străbate alături de maşinile Street View cele mai frumoase obiective turistice, cum ar fi Parcul Retezat, centrul Sighişoarei, mănăstirile din Moldova sau Cheile Bicazului.
Bicicleta va avea rolul de a capta fotografii din locuri în care nu se poate ajunge cu maşina. Punctul de plecare al bicicletei Google a fost marcat ieri, de la Ateneul Român. Programul Street View a fost lansat la sfârşitul lui 2010 şi este primul serviciu după deschiderea biroului Google din România.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.