Evenimentul Zilei > Actualitate > Stradă surpată într-o intersecție din București! O mașină a căzut în groapa uriașă
Stradă surpată într-o intersecție din București! O mașină a căzut în groapa uriașă

Stradă surpată într-o intersecție din București! O mașină a căzut în groapa uriașă

Un crater s-a format marți pe strada Dezrobirii din București, la intersecția Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul.

UPDATE. Apa Nova a oferit un punct de vedere în urma materialului apărut. „În data de 20.08.2019, ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii.

Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o suprafață inițială de 4 mp.

Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare.

Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate.

În caz de necesitate echipele operaționale ale companiei vor acordă sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București pentru remedierea într-un timp cât mai scurt a avariei apărute”, se precizează în comunicatul instituției.

—————————————————————————————–

O mașină a fost „înghițită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit, iar la ora transmiterii știrii intervin muncitorii de la Apa Nova.

Potrivit martorilor de la fața locului, un autoturism ar fi fost înghițit de craterul format după surparea asfaltului. La fața locului au intervenit agenții Poliției Locale Sector 6, care au scos mașina din groapă.

Martorii spun că nimeni nu a fost rănit.

În prezent, la fața locului intervin muncitorii de la Apa Nova.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 nu au putut furniza informații cu privire la incident, până la ora transmiterii stirii, conform Digi24.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: