Nici prim-vicepreşedintele nou ales al PNL-ului, Ludovic Orban, nu a scăpat de aprecierile lui Stolojan, de data aceasta pozitive. În opinia democrat-liberalului, Orban este "din alt aluat", bun organizator şi om de partid.

Antonescu nu este ceea ce îi trebuie unui partid aflat în opoziţie, e bun de discursuri, dar nu este bun în relaţia cu oamenii. Orban este din alt aluat, un om care ştie ce înseamnă organizarea unui partid, dar are o problemă în ceea ce priveşte caracterul, nu e în regulă, a demonstrat-o de mai multe ori", a opinat Theodor Stolojan, citat de RTV.

Viitorul PNL, aşa cum este el descris de către Stolojan, nu este nici el prea optimist, deoarece, ca şi predecesorul său, Crin Antonescu "dispare câte o lună, apare după două, aşa cum a făcut şi în Parlamentul ţării, şi i se pare că e normal". "Antonescu nu are priză la oameni, poate doar la grupurile de fiţe."

Singura speranţă a liberalilor se află în Ludovic Orban şi în capacităţile sale organizatorice, opinează Stolojan, care adaugă că PNL ar putea creşte datorită prim-vicepreşedintelui.