Evenimentul Zilei > EVZ Play > Știri neconfirmate. Powered by EvZ TV. Dezvăluiri senzaționale: Nicușor și Victoraș dau apă caldă în oraș
VIDEO

Știri neconfirmate. Powered by EvZ TV. Dezvăluiri senzaționale: Nicușor și Victoraș dau apă caldă în oraș

EvZ TV vă prezintă, începând de astăzi, o nouă producție: emisiunea „Știri neconfirmate”, realizată de Cosmin Covei și colaboratorii săi.

O analiză a celor mai neobișnuite știri ale săptămânii, pe care toți ziariștii și toți cititorii și telespectatorii lor le-au ratat, cu siguranță, constrânși fiind să găsească, din trei surse, cum zice la manual, confirmarea acestor fapte extraordinare.

Pur și simplu nu te poți considera un om informat dacă nu urmărești, în weekend, pe EvZ TV, emisiunea lui Cosmin Covei. Pentru că de unde altundeva să afli despre colaborarea – explozivă ca o șampanie bine agitată – dintre un olimpic la matematică și un milionar spălător de mașini, totul pentru ca bucureștenilor să le fie cald și bine.

Sau cine altcineva dintre reporteri ar avea timp să stea de vorbă cu SPP-iștii care-i fac umbră lui Ludovic Orban când cotrobăie prin beci – la lumina a unui bec de 50 de wați, cam chior dar care salvează astfel economia – după zeamă de varză, ingredient obligatoriu după summiturile nocturne de la Adunații-Copăceni.

Ca să nu mai pomenim de discuțiile de culise – sau de vestiar, cum vreți – care fac lumină în cele două egaluri epocale smulse de „tricolorii” mici și mari vestitelor super-puteri ale fotbalului mondial Irlanda de Nord și Danemarca, pe de o parte, și divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano, de cealată parte.

Nu ratați emisiunea de azi și, de săptămâna viitoare, stați cu ochii pe EvZ.ro pentru a găsi cele 3 episoade săptămânale ale noii producții. În fiecare vineri, sâmbătă și duminică aveți întâlnire cu „ȘtiriNeconfirmatEvZ TV”, de la ora 17:00.

Bibliografie selectivă:

Cât timp va dura reabilitarea a 210 km din rețeaua de termoficare a Capitalei

Victor Micula este criticat de jurnaliștii francezi după ce și-a spălat mașina cu șampanie

Din culisele divorțului de 7 ani al frumoasei Antonia. Ce a pierdut artista la partajul cu Castellano

Ludovic Orban a lăsat lumea cu ochii în soare! În plină conferinţă cu jurnaliştii a plecat fără nicio explicaţie

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.