Evenimentul Zilei > International > Știrea momentului! Donald Trump are nominalizarea republicanilor la președinție. Ar putea câștiga detașat cu o singură condiție
Știrea momentului! Donald Trump are nominalizarea republicanilor la președinție. Ar putea câștiga detașat cu o singură condiție

Știrea momentului! Donald Trump are nominalizarea republicanilor la președinție. Ar putea câștiga detașat cu o singură condiție

Senatorul Lindsey Graham a declarat că fostul președinte Donald Trump ar avea putea avea nominalizarea republicanilor pentru alegerile din 2024 dacă dorește să candideze.

Lindsey Graham a sugerat că Donald Trump ar putea câștiga alegerile dacă va conduce o „campanie disciplinată”,  a spus senatorul în emisiunea realizată de Pete Hegseth, „Hannity ”.

Şi continuă: Baza republicană l-a apreciat, deşi nu am apreciem toate lucrurile pe care le face uneori. Dar din punct de vedere al politicii, a fost cel mai de succes președinte din punct de vedere conservator de la Ronald Reagan încoace”.

„Trump va fi la Casa Albă în 2024 dacă va conduce o campanie disciplinată”

Trump ar trebui să le reamintească americanilor că a securizat granița de sud și a distrus califatul Statului Islamic, printre alte realizări, a spus Graham. Senatorul a mai prezis că fostul președinte ar putea câștiga  „dacă va conduce o campanie disciplinată” și a adăugat că ar trebui să le reamintească americanilor despre munca sa la granița de sud și despre moartea liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.

„Căutăm o agendă care să fie acceptată de America condusă de Donald Trump, pe care să o putem continua ca o echipă și să subliniem defectele agendei Biden”, a spus republicanul din Carolina de Sud.

Aşadar, vestea momentului este că fostul președinte Donald Trump ar putea obține sprijinul Partidului Republican dacă decide să candideze din nou la președinție în 2024.

Uraganul Donald Trump ar putea reveni în fruntea SUA

Încă nu este clar dacă Trump intenționează să candideze din nou pentru poziția de vârf a SUA în 2024. Cu toate acestea, el a sugerat în mod repetat că ar putea depune o altă ofertă pentru Biroul Oval. Deși a refuzat să ofere detalii despre planurile sale, el a spus că susținătorii săi vor fi „foarte mulțumiți” de decizia sa.

El a tachinat din nou o posibilă ofertă în declarația sa de Ziua Recunoștinței, promițând susținătorilor săi că „vom fi din nou grozav”. Discursul său s-a bazat pe sloganul campaniei sale din 2016, „Make American Great Again”.

Cine ar mai putea candida din partea republicanilor

Există o listă lungă de republicani care ar putea candida la președinție în 2024, inclusiv guvernatorul Ron DeSantis, R-Fla., fostul vicepreședinte Mike Pence, fostul guvernator New Jersey Chris Christie, fostul ambasador al SUA la Națiunile Unite Nikki Haley , senatorul Ted Cruz, R-Texas, fostul secretar de stat Mike Pompeo, guvernatorul Kristi Noem, RS.D., senatorul Tom Cotton, R-Ark. și guvernatorul Larry Hogan, R-Md, potrivit celor relatate foxnews.com.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: