Sting, fotografiat in timp ce iesea dintr-un bordel

Sting, fotografiat in timp ce iesea dintr-un bordel

Solistul trupei The Police a fost fotografiat in timp ce iesea dintr-un celebru bordel din Hamburg, Germania, informeaza thisislondon.co.uk.

La vederea fotografilor, Sting, in varsta de 55 de ani, a incercat sa se ascunda pe bancheta din spate a masinii sale, fiind flancat de doua garzi de corp.

Stirea a fost data publicitatii de tabloidul german Bild sub titlul "Ce a facut Sting la unul dintre bordelurile de top?". "Ce a facut acesta inauntru nu este foarte clar", continua tabloidul, care speculeaza faptul ca Sting le-a incantat pe angajatele clubului cu o interpretare a hitului trupei The Police "Roxanne", o melodie despre o prostituata.

Un purtator de cuvant din partea clubului a declarat ca stie ca Sting a fost fotografiat in parcarea cladirii, dar a negat ca acesta si-ar fi petrecut timpul inauntru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Purtatorul de cuvant al lui Sting a declarat: "Sting si sotia sa si-au manifestat deschis interesul pentru cluburile de striptease. Nu stiu daca a fost in acel club. Totusi, nu as fi asa de surprins sa fi fost acolo. Nu este un lucru rusinos".