Steven Seagal, gest umanitar la Constanța- “Îi ajut pe cei care suferă, eu sunt nimic”. Actorul american îl susține pe Ted Cruz în cursa pentru președinția SUA

Steven Seagal, gest umanitar la Constanța- “Îi ajut pe cei care suferă, eu sunt nimic”. Actorul american îl susține pe Ted Cruz în cursa pentru președinția SUA

Aflat la Constanța pentru filmările noii producții “Contract to kill”, actorul Steven Seagal și-a încheiat șederea pe litoral cu un gest umanitar, ajutând cu material de construcție o familie din Cumpăna, a cărei casă a ars într-un incendiu, și un cămin de bătrâni din Poarta Albă. El a oferit cadouri și copiilor dintr-un orfelinat din Constanța.

Steven Seagal a avut răbdare și, impresionat, a ascultat poveștile dramatice ale celor aflați în necaz. El a refuzat să ofere amănunte despre noua producție invocând că “sunt aici pentru acești copii și pentru oamenii care au nevoie de ajutor”. Actorul se simte “binecuvântat” că poate ajuta persoanele nevoiașe, vorbind, concis, despre acțiunile sale umanitare  în peste 50 de țări. Despre “tragedia” familiei rămasă fără casă, a aflat de la prietenul său Nelu Mirea, și “m-am oferit imediat să o ajut”.

Actorul american a evitat să vorbească despre gesturile sale filantropice. “Cred  în Dumnezeu și sunt aici să vorbesc depre cum pot să-i ajut pe cei care suferă, nu despre cât de grozav sunt.Eu sunt nimic”. Steven Seagal a recunoscut că iubește România și Constanța, “nu aș fi venit dacă nu mi-ar fi plăcut aici”. De la central comercial unde a avut loc evenimentul umanitar, Steven Seagal a plecat la București pentru a termina filmările peliculei “Contract to kill”. Întrebat de EVZ cine este candidatul lui preferat pentru președinția SUA, Steven Seagal a răspuns imediat. “Cel mai probabil, Ted Cruz”, făcând referire la senatorul republican de Texas, înscris în cursa prezidențială.

Filmările de pe litoral s-au desfășurat timp de trei zile în stațiunea Mamaia și în central vechi din Constanța. Steven Seagal a fost, în permanență, protejat de agenți de pază. Nu a ieșit din hotelul de cinci stele din Mamaia unde a fost cazat. Într-o singură seară, a luat cina într-un restaurant de lux de pe malul mării, din Constanța, alături de echipa de producție și câțiva prieteni din Fashion TV România. “Nu este pretențios, îi plac mâncărurile românești. Este un om foarte special, așa cum îl vedeți în filme este și în realitate. Aici în România a făcut foarte multe gesturi de caritate”, a declarat pentru EVZ, Nelu Mirea, directorul Fashion TV România.

Ne puteți urmări și pe Google News