Dosarul lui Steve Jobs, publicat de FBI. Detalii SPETACULOASE despre co-fondatorul Apple

Dosarul lui Steve Jobs, publicat de FBI. Detalii SPETACULOASE despre co-fondatorul Apple

FBI a dat publicității cele 191de pagini ale dosarului lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple, decedat anul trecut, în octombrie. Documentul conține numeroase informații despre Jobs, inclusiv confirmarea că, în tinerețe, a consumat marijuana și LSD, dar și note legate de amenițările cu bombă, pe care le primise în 1985.

Partea cea mai spectaculoasă a dosarului o constituie însă paginile întregi de note, în care sunt consemnate discuțiile pe care agenții FBI le-au avut cu prieteni, foști prieteni, vecini, angajați sau colegi ai lui Steve Jobs, și în care acesta era descris drept un ins „care distorsiona realitatea și adevărul pentru a-și atinge scopurile”, scrie ziarul ”New York Times”. Unul dintre agenții FBI a scris o notă conform căreia unul dintre cei chestionați a afirmat că „are dubii legate de caracterul moral al lui Jobs”, caracterizându-l un ”ipocrit”.

Există însă și mulți care considerau că  fostul patron Apple era un tip ”strălucit”, ”muncitor„ și ”încăpățânat”,  care a ajuns departe și datorită acestor calități. Anchetă la ordinul lui George Bush Tot în dosarul FBI se regăsesc detalii referitoare la faptul că fostul co-fondator al Apple și-a neglijat fiica din prima căsătorie, însă nu a "abandonat" copilul înainte de a-i veni în ajutor, "recent".

FBI a publicat dosarul lui Steve Jobs pe site-ul sau de Internet în virtutea legii privind libertatea de informare, precum și la solicitarea ”Wall Street Journal”. Potrivit WSJ, fostul președinte american George Bush senior ar fi cerut deschiderea acestei anchete, în 1991, după ce ar fi încercat să îi ofere un post în conducerea Consiliului prezidențial de promovare a exporturilor americane. Steve Jobs a murit anul trecut, la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer de pancreas.În 2004, Steve Jobs a anunțat public că a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, iar cinci ani mai târziu a fost supus unui transplant de ficat.

Ne puteți urmări și pe Google News

VEZI AICI DOSARUL FBI AL LUI STEVE JOBS.