Evenimentul Zilei > Actualitate > Ștefănel Dan Marin, fostul primar general al Capitalei, a ajuns la spital
Ștefănel Dan Marin, fostul primar general al Capitalei, a ajuns la spital

Ștefănel Dan Marin, fostul primar general al Capitalei, a ajuns la spital

O mai veche problemă la rinichi l-a trimis direct la spital pe Ștefănel Dan Marin, fostul primar general interimar al Capitalei.

De la primele ore ale diminieții, din cauza durerilor, fostul edil-șef al Bucureștiului s-a prezentat la Spitalul Colentina pentru investigații. “E vorba de o colică renală. Sunt internat de azi dimineață la Spitalul Colentina, rămân pentru mai multe investigații. Sper să nu fie ceva grav. Este o mai veche problemă la rinichi.”, a declarat, pentru EVZ, Ștefănel Dan Marin. 

Ștefănel Dan Marin, fostul primar general interimar al Capitalei, a depus plângere administrativă atât la Consiliul General al Capitalei, cât şi la Instituția Prefectului Municipiului Bucureşti, prin care solicită revocarea în tot a Hotărârii nr.195/24.11.2015, prin care s-a dispus schimbarea acestuia din funcția de viceprimar al Bucureştiului, cu atribuțiile funcției de Primar al Capitalei.

"Schimbarea mea din funcție este o măsură abuzivă, luată din considerente politice. Cât am fost primar general am rezolvat probleme urgente legate de furnizarea agentului termic în București, fiind de notorietate comunicatele date de RADET, pentru întreruperea furnizării agentului termic, din cauza neachitării datoriilor către ELCEN. Am urmărit ca toate contractele aflate în derulare la Municipiul București, să fie postate pe site-ul PMB și am rezolvat probleme urgente privind șantierele din București. Dovada susținerii mele o constituie faptul că imediat după ce am fost schimbat din funcția de viceprimar, conducerea RADET a declarat public că nu există nici un fel de probleme urgente la nivelul acestei instituții", se arată în plângerea fostului primar.