Evenimentul Zilei > Actualitate > ARMA SECRETĂ a elevului Loredanei! Ce a adus Stefan Roscovan de la Chișinău ca să câștige Vocea Romaniei
ARMA SECRETĂ a elevului Loredanei! Ce a adus Stefan Roscovan de la Chișinău ca să câștige Vocea Romaniei

ARMA SECRETĂ a elevului Loredanei! Ce a adus Stefan Roscovan de la Chișinău ca să câștige Vocea Romaniei

Cel mai tanar dintre finalistii de la Vocea Romanei este foarte timid și introvert. Tatal sau detinea una dintre cele mai importante scoli de canto din Chisinau, una dintre elevele sale fiind chiar Nicoleta Nuca.

Desi a cantat de mic in fata unor mari vedete, cel mai tanar dintre finalistii de la Vocea Romanei, Stefan Roscovan (17 ani), este foarte timid, introvert si se confrunta foarte tare cu dorul de casa. Ca sa-si mai aline dorul, Stefan Roscovan si-a adus printr-o intreaga aventura de la Chisinau catelul de care i-a fost foarte greu sa se desparta in prima parte a filmarilor pentru Vocea Romaniei – un golden retriever de 11 luni pe nume Bella.

Cum la hotelul unde este cazat pe perioada concursului Vocea Romaniei nu are voie cu Bella, Stefan campeaza catelul peste noapte la un prieten si la prima ora a diminetii se trezeste, se duce sa-l plimbe, iar apoi il ia dupa el la lectiile de canto de la Atelierul de Voce al Loredanei, antrenoarea sa.

Stefan canta de foarte mic intrucat tatal sau (care a decedat) detinea una dintre cele mai importante scoli de canto din Chisinau, una dintre elevele sale fiind chiar Nicoleta Nuca (foto jos). Talentul l-a dus in fata multor vedete internationale pentru ca a fost vedeta unei companii care concerteaza prin toata lumea, nu mai departe de primavara acestui an fiind la Casa Alba unde s-a si fotografiat cu unul dintre preferatii sai actorul Andy Garcia. Stefan este gata sa stea zile in sir in  studio pentru un cantec cat mai bun, dar nu s-a obisnuit cu plecatul de casa si spune ca isi gaseste echilibrul si linistea in compania simpaticului golden retriever Bella pentru care ar face orice sacrificiu.