Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale, încearcă să găsească soluții într-un fond sărac de jucători, care ori se zbat în mediocra Ligă I, ori evoluează la echipe de mâna a doua în campionate modeste.

Are 10 ani de Serie A

La fel ca și predecesorii săi, Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu sau Christoph Daum, și „Guriță” speră să-l convingă pe Ștefan Radu să revină la echipa națională. Fundașul stânga evoluează de aproape un deceniu în Serie A, la Lazio, și s-a supărat pentru că a jucat sporadic la prima reprezentativă, într- o perioadă în care pe postul său legea era făcută de Răzvan Raț. În plus, fire taciturnă, exdinamovistul n-a reușit să se integreze niciodată în vestiarul României.

Contra se duce la Roma

Ultima dată, jucătorul lazialilor a evoluat pentru prima reprezentativă în 2013, în meciul Ungaria – România, 2-2, în preliminariile CM din 2014, sub conducerea lui Victor Pițurcă. Apoi, a decis să se limiteze doar la echipa de club și a refuzat să mai îmbrace tricoul naționalei.

Așa că actualul selecționer, în căutarea unui fundaș stânga solid, vrea să meargă în Italia, ca să discute cu Radu, după amicalele cu Turcia (9 noiembrie) și Olanda (14 noiembrie). „Sunt Tom Cruise 2. Pare o misiune imposibilă. O să mă duc să vorbesc cu el, îl cunosc”, a afirmat Contra

Te-ar putea interesa și: