Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua poate pierde al treilea jucător, după Toșca și Popa. Un club uriaș din Europa se află pe urmele sale
Steaua poate pierde al treilea jucător, după Toșca și Popa. Un club uriaș din Europa se află pe urmele sale

Steaua poate pierde al treilea jucător, după Toșca și Popa. Un club uriaș din Europa se află pe urmele sale

Steaua a rămas în ultima săptămână fără Alin Toșca și Adi Popa, jucători transferați la Betis Sevilla, respectiv Reading. Acum, lotul lui Reghecampf s-ar putea micșora cu încă un jucător.

Portarul Florin Niță (29 de ani) sa intrat în atenția clubului Galatasaray Istanbul, anunță „Gazeta Sporturilor”. Oficialuii lui „Cim-Bom” au trimis un scouter în cantonamentul Stelei din Antalya, care l-a urmărit „la lucru” pe goalkeeperul român.

Niță a primit doar două goluri în cele patru partide amicale disputate de Steaua în Antalya, dar s-a remarcat prin intervenții de excepție.

Mai mult, Florin Niță a ajuns la Steaua în 2013, de la Concirdia Chiajna. Însă, a fost de cele mai multe ori rezerva altor portari care s-au remarcat în lotul „roș-albastrilor” precum Tătărușanu, Arlauskis sau Cojocaru. O statistică bună a înregistra-o în acest sezon, având șapte apariții fără gol primit.