Steaua e în crema fotbalului – la tricouri de joc

Steaua e în crema fotbalului – la tricouri de joc

Fotbal Club Steaua Bucureşti a prezenat astăzi la Plaza România echipamentul de joc pe care „roş-albaştrii” îl vor îmbrăca „acasă” în sezonul 2011-2012. Firma americană Nike a folosit pentru acesta cele mai noi tehnologii în domeniu.

Noul tricou face parte din seria Nike Precision, remarcându-se prin cele 14 dungi verticale din faţă. Acestea sunt îngroşate de două ori de sus până jos, ajungând să domine partea inferioară a tricoului. În plus, îngroşările sunt făcute în aşa fel încât să descrie o formă de „V”. La Steaua, dungile sunt albastre, în timp ce restul materialului este de culoare roşie.

La conferinţa de presă, jucătorii s-au declarat încântaţi de noile haine. „Măcar din punctul de vedere al echipamentelor, simţim că facem parte din elita fotbalului. Acum rămâne să mai arătăm asta şi pe teren”, a spus Florin Gardoş, citat de „ProSport”.

Echipamentul este cel mai uşor dintre cele purtate până acum de stelişti, fiind rezultatul tehnologiei ecologice promovate de Nike în ultimul an. Tricoul care va fi purtat de cea mai titrată echipă de fotbal din România este produs din sticle de plastic reciclate.

Ne puteți urmări și pe Google News

În deplasare, echipa din Ghencea va avea disponibil echipamentul galben intordus sezonul trecut, pentru partidele în care noul tricou roşu se va „ciocni” cu cel al gazdelor.