Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua are concurență: o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor este pe urmele lui Alibec
Steaua are concurență: o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor este pe urmele lui Alibec

Steaua are concurență: o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor este pe urmele lui Alibec

Denis Alibec (25 de ani) ar putea părăsi campioana Ligii I, Astra Giurgiu. Pe urmele atacantului se află acum și o echipă de top din Polonia, iar acest lucru îl poate face pe Gigi Becali să rateze acest transfer.

Dorit cu insitență de patronul Stelei, Denis Alibec este la un pas de a face un pas important în cariera sa. Jurnaliștii polonezi au anunțat că internaționalul român este monitorizat încă din primăvară de Legia Varșovia, echipă ce s-a calificat recent în grupele Ligii Campionilor. Site-ul sportowefakty.wp.pl titrează că formația din Varșovia este pregătită să facă o ofertă mult mai generoasă decât cea înaintată de Gigi Becali. Astfel, Legia este dispusă să ofere suma de două milioane de euro în schimbul lui Alibec. 

„Dau 1,2 milioane de euro pe el, mai mult nu”, spunea Becali, la Digi Sport.

Suma propusă de Legia provine din banii câștigați pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, acolo unde polonezii se vor lupta cu formațiile Real Madrid, Borussia Dortmund şi Sporting Lisabona.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: