Linia troleibuzelor 93 va fi prelungită. Alte schimbări făcute de STB

Linia troleibuzelor 93 va fi prelungită. Alte schimbări făcute de STB Nicușor Dan și Direcția Transporturi din Primăria Capitalei s-au dat bătuți. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Linia de troleibuze 93 va fi prelungită începând de duminică până în cartierul Constantin Brâncuşi, a anunțat primarul general al Capitalei. Autobuzul 168 va întoarce la terminalul „Valea Ialomiţei”.

STB. Linia de troleibuze 93 va fi prelungită începând de duminică până în cartierul Constantin Brâncuşi, iar pe acest traseu vor circula numai troleibuze noi Solaris, nepoluante, a anunţat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Linia de troleibuze 93 va fi prelungită

Autobuzul 168, care asigura până acum transportul călătorilor din acest cartier, va întoarce la terminalul „Valea Ialomiţei”. Legătura dintre cartierul Constantin Brâncuşi şi Piaţa Romană va fi asigurată prin troleibuzele liniei 93 şi autobuzele liniei 168 care vor avea staţii comune la „Valea Ialomiţei”, „Orizont” şi „Favorit”.

„Vă reamintesc faptul că actuala politică tarifară permite schimbarea mijloacelor de transport în intervalul de timp pentru care a fost achiziţionat titlul de călătorie. Printre beneficiile modernizării transportului public în comun se numără reducerea poluării şi a zgomotului. Troleibuzele nou achiziţionate de Primăria Municipiului Bucureşti pot staţiona la cap de linie fără noxe şi fără poluare fonică. În plus, numărul mare de noi mijloace de transport va duce la reducerea timpului de aşteptare în staţii”, a anunțat Nicușor Dan pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

STB face noi schimbări

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a introdus noi metode de plată digitale pentru transportul în comun. „Creştem calitatea transportului public atât prin înnoirea parcului de vehicule, cât şi prin mijloace accesibile de plată a titlurilor de călătorie. Diversificăm metodele de plată, creştem accesibilitatea şi oferim soluţii pentru toate categoriile de călători", a transmis Daniel Istrate directorul general al STB SA.

STB, schimbări în trafic

Sursa foto: Facebook/STB

Bucureștenii își vor putea cumpăra titlurile de călătorie din staţiile de plată SelfPay. Terminalele digitale respective sunt localizate în mai multe puncte din Capitală.

Cum se cumpără bilete

Stațiile se găsesc în pieţe, benzinării, sedii ale băncilor partenere, primării sau instituții publice. S-au introdus 1.912 staţii de plată SelfPay - în Bucureşti şi în Ilfov. La aceste terminale, bucureștenii își pot încărca toate cardurile active. Plățile se pot face direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul, prin YouthTB, platforma online STB, aplicaţia 24Pay, SMS, automate şi puncte de vânzare.