Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZASTRU pentru un fost STAR al României. Aproape EXECUTAT SILIT de FOSTA SOȚIE
DEZASTRU pentru un fost STAR al României. Aproape EXECUTAT SILIT de FOSTA SOȚIE

DEZASTRU pentru un fost STAR al României. Aproape EXECUTAT SILIT de FOSTA SOȚIE

Unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal din istoria României se confruntă cu probleme financiare majore. Dorinel Munteanu, fotbalist marcant al "Generației de Aur", este amenințat cu executarea silită.

Fosta soție, rănită în orgoliu după ce a fost părăsită pentru soacra lui Oprița, a reușit să obțină în instanță o decizie care să îl pună cel puțin într-o situație inconfortabilă pe Dorinel Munteanu, anunță B1TV.

La divorț, cei doi au stabilit ca fotbalistul să îi plătească lunar o sumă cu titlu de "prestație compensatorie".

Astfel, suma pleacă de la 1.500 euro lunar, crește la 2.500 euro dacă acesta încasează un salariu de 20.000 euro pe lună, 3.500 euro pentru un salariu de 30.000 euro și 4.500 euro la un salariu de peste 50.000 euro.

La aceasta sumă se adaugă încă 2.500 euro lunar pentru cheltuielile pe care fosta soție și fiica celor doi care are 25 de ani le au în Germania și care trebuie să acopere imobilul, impozitul, asigurarea mașinii, curent, apă, telefon și asigurarea medicală a fiicei.

Mai mult, nici cariera lui Dorinel Munteanu după retragere nu merge la fel de bine precum cea de jucător. În acest moment, Dorinel Munteanu este director tehnic la CSM Scolar Reșița, în liga a III-a, echipă antrenată de Daniel Oprița. Ultima oară, Dorinel Munteanu a antrenat în 2017 echipa irakiană FC Zakho.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.