Evenimentul Zilei > Politica > Stânga, în derută. Marcel Ciolacu și Victor Ponta s-au contrat la TV
Stânga, în derută. Marcel Ciolacu și Victor Ponta s-au contrat la TV

Stânga, în derută. Marcel Ciolacu și Victor Ponta s-au contrat la TV

Înfrângerea clară a Gabrielei Firea la București este pe cale să producă mari frământări în zona de stânga a eșicherului politic,

Cu toate astea, discuțiile pe tema unei colaborări politice viitoare între PSD și foștii colegi care acum fac parte din Pro România nu merg deloc bine!

Președintele PSD,Marcel Ciolacu, și liderul Pro România, Victor Ponta,  nu par să se înțeleagă privind colaborarea dintre cele două partide.

Duminică seara, la România TV,  Marcel Ciolacu a declarat că nu mai ia în calcul o ”stângă unită” decât prin fuziune. Aflat în același studio de televiziune, În acest moment, o stângă unită mai este posibilă doar prin fuziuni. Nu puteam să negociem parlamentarele în timpul localelor. Poate o să avem în viitor mai multă înţelepciune, dacă domnul Ponta doreşte să facem o fuziune, cu mare plăcere”, a declarat Marcel Ciolacu

Victor Ponta a răspuns zeflemitor, afirmând că pentru PSD ar fi bine să fuzioneze cu Pro România și să ia și numele partidului său.”Ar putea să vă ajute să vă numiți Pro România”.

Replica fostului său coleg, actualmente adversar politic, l-a făcut pe social-democrat să izbucnească.

Marcel Ciolacu: Să vedem scorul Pro România, noi avem 33%.

Victor Ponta: Aroganța m-a pierdut și pe mine, Marcel, să nu cazi în aceeași boală.

Marcel Ciolacu: Mi-aș dori să am discuții cu Victor Ponta cât de curând. Vor fi niște discuții în Consiliul Politic cât mai curând.”, au fost replicile dintre cei doi.