Evenimentul Zilei > Politica > STĂNESCU rămâne MINISTRUL DEZVOLTĂRII. IOHANNIS a refuzat REVOCAREA sa
STĂNESCU rămâne MINISTRUL DEZVOLTĂRII. IOHANNIS a refuzat REVOCAREA sa

STĂNESCU rămâne MINISTRUL DEZVOLTĂRII. IOHANNIS a refuzat REVOCAREA sa

Paul Stănescu rămâne ministru al Dezvoltarii, președintele Iohannis respingând propunerea de revocare a sa. În declarația de presă, Iohannis nu l-a menționat pe Stănescu în lista ministrilor revocați.

„Așadar, se revocă din funcția de membru al Guvernului miniștrii Vasilescu, Andrușcă, Cojocaru și Bran. Se ia act de demisia ministrului Fifor și se numesc în funcția de membru al Guvernului următorii: domnul Leș, Budăi, Bădălău, Breaz, Petrescu, domnul Matei. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite și vor fi refuzate. Depunerea jurământului va avea loc la ora 15.30 în această sală”, a declarat Iohannis.

Iohannis a precizat că a aprobat remanierea guvernamentală, prezentând lista miniştrilor pentru care a semnat decretul de numire în funcţie, din care lipsesc propunerile de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor, în speţă Ilan Laufer şi Lia Olguţa Vasilescu.

„Această remaniere este o soluţie slabă. Sunt în continuare de părere că soluţia corectă pentru România ar fi fost şi este în continuare înlocuirea acestui guvern care a creat foarte multe probleme României. Dar, până atunci, avem această remaniere. Sunt de acord să se facă o remaniere, însă trebuie să ţin cont de câteva lucruri”, a declarat şeful statului, la Palatul Cotroceni.